March 16, 2011

dot dot dot :)

pagi tadi aku bagun jam 10.47am, habis tepat lah jam tu xD
*sigh~
slalu aku bangun jam 8pm malam seterusnya HOHO ;O
aku bangun awal ni pon ada sebab :)
i having a great dream last night wohoi !
pehal aku taktau, --'
aku baru je rapat dgn budak gemuk kenit ni wee~
tibatiba ja aku mimpi dia pulak,
hish ! patotnya aku tak cerita mendemende pribadi dlm nih,
nanti ada pulak org makan hati, terasa hati, jatuh hati, sakit hati, suka hati,
busuk hati, buah hati, macammacam hati lagi lah, :)


aku macam biasa lah,
bila dah minat satusatu lagu tu,
it'll keep on playing on whatever gadget that can buffering youtube xD
lalala~
harini birthday adik tiri aku, haha,
aku buat tak reti ja macam biasa,
serabot otak aku layan budak kecik nih,
dah la kawan adik tiri aku ni tak reti langsong nak hormat org tua,
mana diorang pungut tah kawan macam tuh --'
agaknya celahan longkang lah kott haha !
pakaian syndrome pon tak selekeh macam dorang,
mula aku nak maki nih HAHA !

dah nabil sayang sudah tu :)
haha dasar paripari gemuk comel lah kao ! fine '-- sudah la ni,

facebook dah makin berat x|
bukan berat apa, berat kepala aku macam tugu nak tunggu loading minatang nih,
aku tak rasa internet aku yg problem,
aku tgk running man okay ja xD
kenapa eyh ?
ada org ckp nak upgrade la apa la,
aku tak tau betul ke tak,
i hope it's much better then before,

not much worse like myspace '><

i hope mark zuckerberg knows what's he up to, hm~

buad aku rasa nak mandi ja HAHA !
malam ni ntah apa hajat,
dah boring barua-ng dah aku,
i decided to take a shower malammalam buta nih :)
nabil ! hang taktau ka kalaw mandi malam ni boleh kena paruparu brair ?!
kao nak mati cepat ka ?!
(opah aku pegang parang dlm posisi nak tetak halkom aku)
ye la opah, nabil tau la, lagipun skaliskala ja,
opah pegi la dpn tb tu sambung maen ps3,
nabil nak update blog nih ! xD (hyperbola ja ni haha)
first time aku mandi malam amek masa sejam stenga '--
mndi berguling, mndi merangkak, duduk, baring, suma habis aku try,
aku dah lepu taktau nak buad apa dah ni hadoi~

sigh~
panjang pulak post aku nih,
dah macam sembang pengalaman pulak,
boring gila ><
bukan korang nak baca pon kn,
post panjangpanjang kang brbuih mulot korang baca xD

4 comments:

  1. pergh! dapat mimpi awek kot! gler lah! hahaha! XP

    ReplyDelete
  2. haha~
    diam la kaw,
    haish~
    aku tak patot post ni :|

    ReplyDelete